donderdag 2 april 2009

Waarom is er geen engels woord voor 'gezellig' ?














































Feestje?

Beste lezers,

De week voor een vakantie is altijd leuk. Zeker als je niet gewend bent tussen kerst en de zomer vakantie te hebben. Laat staan drie weken!

Dinsdag (24) stond een international easter party op het programma. Deze keer had het niks te maken met de andere internationale activiteiten (zoals die van de mbs). Via via hoorden wij van het feestje, en als international schavuit konden wij daar natuurlijk geen nee op zeggen. Bovendien ging de opbrengst naar het goede doel, dus des te meer reden om het op het zuipen te zetten (grapje mama) ! In een afgehuurde ruimte volgehangen met (inter)nationale vlaggetjes, kwamen wij vol verwachting binnen. Bij binnenkomst werden wij al onaangenaam verrast: Geen tapbier! Onze pogingen om met vrienden te maken vielen ook al in het water (het kwam vast door de afwezigheid van tapbier). Toen er zelfs niks gewonnen werd met de loterij, was het tijd om naar huis te gaan. Dan maar op mijn kamer genieten van een goedkoop biertje!

Donderdag (26) stond het volgende feest op het programma. Op een college de volgende morgen (9 uur) na, was de vakantie begonnen. Het feest ging onder de naam Full Moon Party. Dat overeenkomt met een hoop glow-in-the-dark spul, goede muziek en vooral veel mensen. Teveel mensen. Maar goed, het was zeker lachen! Minder was toen Kenny (chinees) handtastelijke bewegingen ging maken onder het dansen. Toen heb ik hem even uitgelegd dat we dat niet doen in Europa haha. Redelijk vroeg weer naar huis, want de volgende dag moest ik natuurlijk weer fit zijn. Marco komt naar Manchester!

Wat Marco en ik doen in zo'n weekend ga ik natuurlijk niet van de daken schreeuwen. Toch maar even een kort overzicht.

Vrijdag:
Na een kop koffie naar het citycentre. Biertje op het terras. Na wat fastfood 's avonds een aantal pubs langs.

Zaterdag:
'S middags echt chinees gegeten bij Kenny. Wat een feest, heerlijk! 'S avonds in oranje natuurlijk naar de pub om het Nederlands elftal aan te moedigen. Kenny moest overigens wel even wennen aan het oranje. Daarna naar 5th Avenue (club).

Zondag:
'S middags naar het museum of science and industry en een rondje gelopen door Manchester. 'S avonds naar de bios (leuke film he Marco) en daarna nog ff wat nagedronken op mijn kamer.

Wellicht dat de foto's iets meer duidelijkheid geven haha.

Dat was het wel weer

Gr. Ruben

Wat was het toch leuk he :-D





























Over mij

Heerhugowaard, Noord Holland, Netherlands

Volgers