dinsdag 5 mei 2009

Studie, voetbal en eten

Beste lezer,

Ja, het is alweer een tijdje terug. De studie begint zijn tol te eisen en om de fun op een degelijk niveau te houden, is er weinig tijd meer over om jullie hiervan op de hoogte te houden. Dus geniet ervan.

De eerste twee weken na de break stonden in het teken van studie, scripties, voetbal, musea en eten. Gezien de examens langzaam naderen (eind mei) is het tijd de boeken serieus te gaan nemen. De scriptie mag een bekend verhaal zijn, en die is dan (hoera) vrijwel afgerond (+- 95%). De halve finales van de Champions League en grote wedstrijden als Real Madrid - Barcelona gaven genoeg reden om de pub weer op te zoeken. Vanavond en morgen dus weer.

Zaterdag (25-4) zijn we naar het Imperial War Museum geweest. Erg indrukwekkend. Vooral de diavoorstellingen op de muren waren erg impressive. Ook viel er nog wat te lachen. Over het gebruik van de Euro zei het (britse) Imperial War Museum het volgende: By certain EU countries. Wat weer mooi de isolatie van de UK beschrijft.

Ook liet ik de afgelopen weken de wereld bekend worden met Hete Bliksem. Hoewel ze het erg lekker vonden, bleef de vraag waarom het Hete Bliksem heet. Met name voor de Aziaten is het waarschijnlijk moeilijk te bevatten dat iets 'Heet' kan heten, als het niet pittig is. Het was voor mij dan ook moeilijk uit te leggen dat het hete er wel van af was, aangezien de pan al een half uur van het vuur was.
Maar daarmee was het collectieve dineren nog niet afgelopen. Ik mocht verder nog genieten van een Italiaanse pasta en gister met de Spaanse Paella!

Tot zover een korte samenvatting van de afgelopen twee weken.

Cheers!

2 opmerkingen:

  1. Nou, nou, nou,
    Het betere studie werk moet nu toch echt gaan beginnen waarbij de pub's natuurlijk niet vergeten mogen worden. Want ook als student ver van huis moet er wel een gezonde work-life balans blijven. Veel succes en plezier toegewenst namens je hoofdsponsor.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ruben, wanneer ben je weer op skype om bij te kletsen met je lievelingszus?

    Ik kom 12 juni naar je toe!

    dikke kus

    BeantwoordenVerwijderen

Over mij

Heerhugowaard, Noord Holland, Netherlands

Volgers